Karşıyaka Belediyesi’nin “Gazozuna var mısın” sergisi ziyarete açıldı Karşıyaka Belediyesi’nin “Gazozuna var mısın” sergisi ziyarete açıldı
Sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini sıralayan Akpınar, Karşıyaka için 21 stratejik başlık altında, 100'ün üzerinde proje hazırladıklarını ve zaman kaybetmeden hayata geçireceklerini müjdeledi. Yerel seçimlerin önemine değinen Akpınar "Sandığa gidelim ve oy kullanalım" çağrısında bulundu. 

FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ
Nergiz Mahallesi'nde esnafın sorunlarını dinleyen Akpınar; "Vatandaşların tüm beklentilerini tespit ettik. Her sokağın neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İlçenin her noktasına ulaşacak ve toplumun her kesimine dokunacak 100'ün üzerinde projemiz var. Karşıyaka'yı spor, kültür, sanat ve turizm kenti yapma parolası ile yola çıktık. Daha mutlu ve huzurlu bir Karşıyaka tasarladık. Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Vatandaşların istemediği hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Seçimlerden hemen sonra değişime başlayacağız ve farkımızı ortaya koyacağız. İnsanlar Karşıyaka'da yaşamak için can atacak. Burada olmayanlar, bizi kıskanacak" dedi. Akpınar Nergiz Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti.



"SANDIĞA GİDELİM" ÇAĞRISI
CHP Karşıyaka adayı Akpınar, 30 Mart seçimlerinde ülkenin kaderinin oylanacağını söyledi. Akpınar "Çok önemli bir seçim var önümüzde. Sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Ülkenin kaderini de oylayacağız. Bu sürece omuz omuza girelim ve sandıktan en yüksek oyla çıkalım. Girdiğim her sokakta bu coşkuyu gördüm. Bu da demek oluyor ki Karşıyaka kararını verdi. İzmirle hesaplaşan başbakana öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha Karşıyaka'nın 'K'sını ağızlarına alamayacaklar. Bunun için sandığa gidelim ve oyumuzu kullanalım. Katılımı ne kadar yüksek tutarsak, o kadar iyi. Hem biz sandığa gidelim hem de gitmeme düşüncesinde olanlar varsa da oy kullanmaya teşvik edelim" diye konuştu.


HASTA VE YAŞLILARA MÜJDE
Belediyeyi, ilçenin en büyük sivil toplum örgütü olarak tasarlayacaklarını ve vatandaşın tüm ihtiyaçlarını güler yüz göstererek çözmeye çalışacaklarını söyleyen Akpınar, yaşlılar ve bakıma ihtiyaç duyan vatandaşların sosyal yaşama katılması için de projeler üreteceklerini söyledi. Akpınar "Belediyeyi, ilçenin en büyük sivil toplum örgütü yapacağız. Güler yüzlü hizmet sergileyeceğiz insana, insan olduğu için değer vereceğiz. Alzheimer hastası yaşlılarımız ve bakıma ihtiyaç duyan yurttaşlarımız var. Onları sosyal yaşama kazandırmak için projeler üreteceğiz. Ben bugüne kadar hep gençleri ve şefkatli kadınlarımızı temsil etmeye çalıştım. Bundan sonra da Karşıyaka'nın tamamını temsil edeceğim" dedi.


Editör: TE Bilişim