Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi

“YEREL SEÇİMLER ADAY ODAKLIDIR”

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, yerel seçimlerde aday odaklı sonuçlar olacağına dikkat çekerek, “Önümüzde yerel seçimler var. Biz yine yanı yerdeyiz. Aynı şekilde çalışıyoruz.  Güçlü bir teşkilatımız var. Partinin tabi ki oyu bellidir ama yerel seçimlerde adayların da fonksiyonları vardır. Yüzde 70 aday odaklıdır. İyi bir meclis üyesi kadromuz olacak. Şimdi tabi aday adayıyım. Daha adaylıklarımız netleşmedi. Kısa sürede netleşmesini bekliyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARINI ARTIRACAĞIZ”

Ayrıca seçimlerde CHP’nin kaybetmesi durumunda, belediye çalışanlarının işsiz kalacağı iddiasını sert bir dille yalanlayan Çobanoğlu, şöyle konuştu:
“Tamamen asılsız bir haber çünkü o belediye çalışanlarının şu an ki belediye başkanı hiç adını bile bilmezken, biz onlarla omuz omuza Bayraklı sokaklarında dolaşıyorduk. Hiçbir çalışanımızın ekmeğiyle oynamayacağız. Biz tam tersine belediye çalışanlarımızı arttıracağız çünkü belediyemizi yapacağımız yatırımlar ile büyüteceğiz. Önemli olan belediyenin maddi kaynaklarını doğru kullanabilmek. Maalesef bu geçtiğimiz süreçte belediyemizin kaynakları doğru kullanılmadı.“

“BELEDİYENİN BORÇLARI DAHA DA ARTTI”

Bayraklı Belediyesi’nin büyük bir borç yükü altında kaldığını belirten A. Adayı Çobanoğlu, “Bugün belediyemiz büyük bir borç altında. Ekonomi yüksek lisansı yapmış biriyim. Ekonomiyi biz düzeltemezsek hiç kimse düzeltemez diye düşünüyorum. Hem ekonomiyi düzelteceksiniz hem hizmet üreteceksiniz. Belediyeyi büyütmeden kalkındırmak mümkün değil. Küçülterek olmaz bu iş. Mevcut başkanımız, belediyeyi küçülterek bir şeyler yapmaya çalıştı ama masrafların önünü alamadı. Bakıyorsunuz devraldığı borcun iki katından fazla borçla teslim edecek belediyeyi. Ve yapılan hiçbir şey yok” dedi.

Editör: Ersin USTA