Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener: (Covid'in yeni varyantı Pirola hakkında) "Pirola varyantının aşıdan kaçan bir 'süper varyant' olma ihtimali ve diğer varyantlara baskın hale gelme ihtimali yüksek.Pirola, korona aşısından kaçan varyant olarak adlandırılıyor.

Pirola, korona aşısından kaçan varyant olarak adlandırılıyor Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, pirola varyantının "süper varyant" olarak adlandırılmaya başlandığını ve korona ile aynı belirtileri gösterdiğini belirten Şener: Vatandaşlarımız, ateş, eklem ağrısı, kas ağrısı, burun akıntısı, burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı, tat ve koku kaybı, ishal ve halsizlik, kas, eklem ağrısı gibi semptomlardan birkaç tanesi varsa, herhangi bir sağlık kuruluşuna başvurup mutlaka PCR testi yaptırmalı.

Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural ! Bayramı Sağlıklı Geçirmek İçin 5 Önemli Kural !

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, pirola varyantının "süper varyant" olarak adlandırılmaya başlandığını ve korona ile aynı belirtileri gösterdiğini belirten Şener: Vatandaşlarımız, ateş, eklem ağrısı, kas ağrısı, burun akıntısı, burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı, tat ve koku kaybı, ishal ve halsizlik, kas, eklem ağrısı gibi semptomlardan birkaç tanesi varsa, herhangi bir sağlık kuruluşuna başvurup mutlaka PCR testi yaptırmalı.

Editör: Ajans Ekip