Maç dönüşü korkunç kaza Maç dönüşü korkunç kaza
 Bulancak iskelesinden fotoğrafını çekmek istediği dalgalara kapılarak denizde kaybolan Üniversiteli Abdusamed Kahırman, dünden beri hala bulunamadı. Trabzon Sahil Güvenlik Arama Kurtarma ekibi tarafından sürdürülen çalışmalar hava şartları nedeniyle güçlükle sürdürülürken, denizin dalgalı ve görüş mesafesinin düşük olması çalışmaları sekteye uğırattı. Vatandaşlar da kıyı boyunca arama yaparken, Sahil Güvenlik yetkililerinden alınan bilgiye göre sabah saat 06.00 surlarında başlatılan aramada henüz bir ize rastlanamadı. Botlarla açıkta arama yapılırken, dalgıçların iskele civarında araması ise sürüyor. 
Öte yandan denizin üstündeki dalgaların aksine dip dalgasının bulunduğu ve bu nedenle de dip dalgası akıntısıyla sürüklenme ihtimalinin olduğu kaydedildi. Aslen Bayburtlu olan Abdusamed Kahrıman’ın Giresun Üniversitesi Bulancak Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci olduğu öğrenildi. Kahrıman olduğu iddia edilen şahsın dün dalgalar arasındaki son görüntüleri ise cep telefonu ile kaydedildi. 
Dün bir görgü tanığının ifadelerine göre iskelede fotoğrafını çekmek istediği dalgalara kapılan kişinin dün akşam kaldığı yurda gelmemesi üzerine Abdusamed Kahırman olduğu üzerinde duruluyor.
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Abdusamed Kahırman’dan başka bir kayıp ihbarı yapılmadığı belirtiliyor. 

İzmir haber

Editör: TE Bilişim