Sabah saatlerinde korkutan 2 deprem Sabah saatlerinde korkutan 2 deprem
Çalışmaların kısa sürede bitirilmesinin planlandığı ve alt yapının tamamlanmasının ardından Yeni Devlet Hastanesinin hizmete gireceği kaydedildi.

Bülent Ecevit Bulvarı Yeni Sanayi Sitesi alt kısmında Okullar Bölgesi olarak da anılan eski kamyon garajı mevkiinde TOKİ tarafından yaptırılan 350 yataklı yeni devlet hastanesinin açılabilmesinin önündeki tek engel olarak gösterilen bölgedeki alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. İş makinelerinin de yardımıyla çalışmaları süratli bir şekilde devam ettiren ekipler, yeni devlet hastanesinin önünden geçen güzergahta yağmur suyu tahliye hatları döşeyecekler.

Alt yapı çalışmalarının yanı sıra Bülent Ecevit Bulvarının İstanbul Yoluna bağlanmasını sağlayacak olan bölümün de açılmasına çalışan ekiplerin çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi planladığı kaydedildi. Yüklenici firma ekiplerinin iş makinelerinin de yardımıyla sürdürdükleri çalışmalarda altyapı sisteminde kullanılacak olan yağmur suyu tahliye boruları da çalışmaların yapılacağı bölgeye getirildi. İş makineleri ile bölgeye alınan boruların, alt yapı çalışmaları kapsamında kullanılacakları, çalışmaların tamamlanması ile birlikte de yeni devlet hastanenin hizmete başlayacağı kaydedildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan konuyla ilgili olarak daha evvel bir açıklama yapmış, kamuoyunda ‘devlet Hastanesi sizin yüzünüzden bitmiyor’ gibi bir algı oluştuğunu dile getirerek: “Bunun daha önceden planlanıp düşünülmesi gerekiyormuş, şimdi belediye olarak ihalesini yaptık ve çalışmalara başlandı. Çorlu Belediyesi olarak burası için 2 milyon TL`ye para harcıyoruz. Kısa süre içerisinde bitecek” diyerek, Çorlu Belediyesi olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini vurgulamıştı.


Editör: TE Bilişim