Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
 Edinilen bilgiye göre Uşak-İzmir karayolu Dikilitaş Kavşağı’nda akşam saatlerinde Müjdat İnce idaresindeki 35 DB 1538 plakalı kamyon devrilerek yan yattı. Kaza nedeniyle Dikilitaş kavşağının İzmir istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Devrilen kamyonun kasasında 4 adet yarış atı olduğu tespit edilirken sürücü Müjdat İnce yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Devrilen kamyonun kasasında bulunan 4 yarış atı da yaralandı. Atlardan ikisi kazadan hemen sonra kamyonun kasasından çıkmayı başararak kaçtı. Ancak çeşitli yerlerinden yaralanan bir at ise uzun süre kurtulamadı. Olay yerine gelen veteriner hekimler, itfaiye görevlileri ve trafik polisleri aşırı kan kaybeden atı çıkarmak için büyük bir çaba harcadı. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu yaralı yarış atı kamyonun kasasından dışarı çıktı. Kazada yaralanan 4 yarış atı daha sonra yakalanıp uygun bir alanda veteriner hekimler tarafından kontrol edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu arada yüzlerce vatandaş yarış atlarının kurtarılması çalışmaları ile devrilen kamyonun yoldan kaldırılmasını merakla izledi.


Editör: TE Bilişim