Haber sitemizde 15.10.2023 tarihinde ''Bir Devrin Sonu Dilan Polat ve Eşinin Tüm Mal Varlığına El Konuldu'' başlığı ile yayınlanan haberin içeriğinde belirtilen;  ''Sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çiftlerinin mal varlıklarının dondurulduğu öğrenildi.

Sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıkları ile ilgili inceleme başlatılmış, Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat, eşi ve akrabalarıyla ilgili bir rapor hazırlamıştı.

16 şirket ve 8 kişi hakkında hazırlanan raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı öne sürülmüştü.

Cumhuriyet’ten Can Uğur’un haberine göre, Dilan ve Engin Polat çifti ile birinci, ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarını dondurma kararı çıktığı iddia edildi.

Aynı kişilerle ilgili yurt dışına çıkış yasağı konduğu da öne sürüldü. Cumhuriyet’in ulaştığı bilgilere göre karar İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildi.''

haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Haber internette Cumhuriyetten can uğur'un haberin sayfasından alıntı olarak alınmış ve yapılmıştır. Haberde yer alan bilgiler gerçek dışı olup yanlışlığın düzeltilmesi ve yanlış haberin kaldırılması gereği duyulmuştur.

6 Şubat’ta Sadece Yıkım Değil Duygusal Deprem de Yaşadık! 6 Şubat’ta Sadece Yıkım Değil Duygusal Deprem de Yaşadık!

KAMUOYUNA DUYRULUR..

Editör: Ersin USTA