Kadınlar: Kocalarımız Bizi Kesin Boşayacak Kadınlar: Kocalarımız Bizi Kesin Boşayacak
Diyarbakır Valiliği bu olayın gerçek dışı ve asparagas olduğunu duyururken, Hani İlçe Kaymakamı İsmail Şanlı ise akşam saatlerinde karakola uzak mesafeden taciz ateşi açıldığını söyledi. Kaymakam Şanlı, "Dün akşam saatlerinde Hani ilçesi Topçular Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzak bir mesafeden taciz ateşi açıldı. Mermiler karakolu ulaşmadı. Olayda yaralı veya şehit yok. Bu tamamen asılsız bir haberdir" dedi.Öte yandan askeri yetkililer de bu haberin yalan olduğunu açıkladı.
GENELKURMAY ŞEHİT HABERİNİ YALANLADI

Genelkurmay Başkanlığı, dün internet sitesinden bir şehit haberi açıklarken, terör örgütü HPG ise internet sitesinden, Diyarbakır'da dün bir karakolun basıldığını iddia etti. Bunun üzerine bazı basın-yayın organlarında iki ayrı olay, aynı yerde yaşanmış gibi yansıtıldı.

Genelkurmay yetkilileri, dün akşam saatlerinde Hani ilçesi Topçular Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzak bir mesafeden taciz ateşi açıldığını açıkladı. Yetkililer, mermilerin karakola ulaşmadığını, olayda yaralı veya şehit olmadığını bildirdi. Jandarma Er Engin Şahin'in ise 29 Mayıs'ta Van'da devriye sırasında trafik kazasında yaralandığı, dün GATA'da şehit düştüğü öğrenildi.
Editör: TE Bilişim