Kadınlar: Kocalarımız Bizi Kesin Boşayacak Kadınlar: Kocalarımız Bizi Kesin Boşayacak

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Bingöl karayolunda meydana gelen mayın patlamasının ardından bölgeye helikopterlerle asker sevkıyatı yapıldı.

Lice-Bingöl karayolu Hedik yol ayrımında meydana gelen mayınpatlaması sonucu, iki askeri personel şehit oldu. Olayın ardından Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı General Galip Deniz Kışlası helikopter pistinden kalkan skorsky ve kobra helikopterleri bölgeye hareket etti. Mayının patladığı bölgede geniş çaplı operasyon devam ediyor.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak tarafından yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"2 Haziran 2012 günü saat 20.45 sıralarında Lice Abalı Köyü sınırları içerisinde (Diyarbakır-Bingöl karayolunun 50. kilometresinde) yol kesen bölücü terör örgütü mensubu PKK/KCK'lı teröristlerce Diyarbakır ilinden Trabzon iline seyir halinde olan yolcu otobüsünde seyahat eden bir yabancı uyruklu şahsın kaçırılması ve bir şahsın da aracının yakılması olayı ile ilgili olarak, bölücü terör örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla 4 Haziran 2012 günü anılan bölgeye yapılan operasyonda, sabah saat 07.30 sıralarında mayına basan jandarma uzman çavuş şehit olmuş, olay bölgesine olay yeri inceleme ekibi ile birlikte intikal etmekte olan Lice İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı aynı bölgeye yakın bir başka noktada ikinci bir mayına basarak şehit olmuştur.

Konuyla ilgili olarak başlatılan operasyonel faaliyet devam etmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve ülkemize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca 2 Haziran 2012 günü kaçırılan İngiliz uyruklu bir kişi de 3 Haziran 2012 günü akşam saatlerinde serbest bırakılarak Bingöl ili Genç İlçesine gelmiştir. Konuyla ilgili gerekli işlemlere başlanmıştır"


Editör: TE Bilişim