Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti

Seferihisar Akkum’da bulunan ve yaz aylarında hafta sonları vatandaşların akınına uğrayan doğal güzelliği ile meşhur Ekmeksiz Plajı’nda biriken çöpler, büyük tepki topladı. Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler plajdan, yüzlerce torba çöp topladı.

Yaz aylarında hafta sonları binlerce kişinin akın ettiği Seferihisar Akkum’daki Ekmeksiz Plajı, Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Temizlik ekipleri, saatler süren çalışmalarını tamamladığında ortaya, yüzlerce torbadan oluşan bir çöp yığını çıktı. Çöp torbalarına konulan atıklar, ekipler tarafından çöp kamyonlarıyla plaj bölgesinden uzaklaştırıldı. Plaj bölgelerinin özellikle hafta sonları çöp yığınına döndüğünü belirten belediye yetkilileri, vatandaşlara bu konuda daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

“DOĞAMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Ortaya çıkan tablo ortada. Ekiplerimiz maalesef her hafta bu tabloyla karşılaşıyor. Bizim bu doğal güzelliklerimize sahip çıkmamız lazım. Çöplerimiz gelişigüzel etrafa saçmanın kimseye bir faydası yok. Doğamıza, denizimize, plajımıza sahip çıkmalıyız. Temiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkı. Vatandaşlarımızdan ricam, lütfen çöp atmayın, çöp attırmayın” diye konuştu. 

Editör: Ajans Ekip