Araba fiyatına papağan Araba fiyatına papağan
Dün öğle saatlerinde, kanser hastasının ölümünden sorumlu tutularak hastane içinde bıçaklanıp öldürülen genç doktor Ersin Arslan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Dr. Ersin Arslan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi Asri Mezarlıkta bulunan Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildi. Burada sık sık gözyaşlarına boğulan baba Ramazan Arslan'ı protokol üyeleri ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Bu sırada cenazeye katılan çok sayıda kişi gözyaşlarına hakim olamadı. Dr. Ersin Arslan için kılınan
cenaze namazının ardından genç doktorun Türk bayrağına sarılı cenazesi cenaze aracına konularak Asri Mezarlıkta toprağa verilmek üzere götürüldü.

DR. ERSİN ARSLAN'IN 4 AYLIK HAMİLE EŞİNİN SÖZLERİ HERKESİN YÜREĞİNİ BURKTU
Dr. Ersin Arslan'ın 4 aylık hamile eşi Sibel Arslan'ın, "Ersinimi bana getirin", "Ersinim beni bırakma ben sensiz ne yapacağım" sözleri yürekleri dağladı. Cenaze namazına, başta Gaziantep Valisi Erdal Ata olmak üzere, Arslan ailesi, belediye başkanları, kaymakamlar, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, doktorlar, hemşireler, sağlık teknisyenleri ve çok sayıda sağlık çalışanının yanı sıra vatandaşlar katıldı.




Editör: TE Bilişim