İnternetten tanıştığı kızları fuhşa sürükledi İnternetten tanıştığı kızları fuhşa sürükledi
 Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kılıç isimli bir kişi kendisini arayan dolandırıcılar tarafından şahsi bilgilerinin ve cep telefonu hattının terör örgütü tarafından kullanıldığını ve bu işlemi yalnızca kendilerinin temizleyebileceği, bunun içinde verecekleri hesap numarasına bir miktar para yatırmaları gerektiğini söylediler. Gelen telefon üzerine evde bulunan bir miktar para ile bankaya gelen Kılıç hesabındaki parayı da dolandırıcının vermiş olduğu hesap numarasına yatırmak üzereyken, dolandırılmak istenen kişinin eşinin polisi araması üzerine polis ekipleri bankanın önüne geldi.
Polis Kılıç’ı banka ATM’sinde hesabındaki parayı dolandırıcıların hesabına yatırmadan bularak dolandırılmaktan son anda kurtardı.
Dolandırıcı Kılıç’ı tekrar arayarak parayı yatırıp yatırmadığını sordu. Ahmet Kılıç telefonu polise vererek konuşmasını istedi. Polis olduğunu anlayan dolandırıcı telefonu kapattı.
Dolandırılmaktan son anda kurtulan Ahmet Kılıç, “Bir telefon geldi. Sim kartımın terör örgütü tarafından kullanıldığını ve bunu ancak kendilerinin temizleyebileceğini söylediler. Bana üzerimde veya hesabımda ne kadar para olduğunu sordular ve bu durumu kimseye söylememem gerektiğini belirttiler. Bende para miktarını söyledim. O arada parayı vermiş oldukları hesap numarasına yatırmaya geldiğimde eşim tarafından aranan polis ekipleri bana konuyu sordular. Bende anlattım ve dolandırılmak istendiğimi anladım” diye konuştu.
Emniyet Müdürlüğüne götürürken Kılıç’ın şikayetçi olmadığı öğrenildi.



İzmir haber

Editör: TE Bilişim