Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü Cinnet geçiren koca, karısını öldürdü
Yıllardır Demokratik Sol Parti’de (DSP) yöneticilik yapmış iki isim, Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük’ün taktığı rozet ile resmen CHP’li oldu. Parti rozetlerini takan Mehmet Karataş ve Ahmet Taşkın, CHP’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler. 

DSP’de beş yıl gençlik kolları başkanlığı ve beş yıl da yöneticilik yapmış olan 49 yaşındaki Mehmet Karataş, Cumhuriyet Halk Parti’sinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. DSP’li eski yönetici Ahmet Taşkın ise yaptığı konuşmada mevcut belediye başkanı İsmail Uygur’a haksızlık yapıldığını ve Torbalı’ya çok büyük hizmetlerinin olduğunu görmesinden sonra bu kararı verdiğini ifade etti.
“ONUN YOLUNDA GİDECEĞİZ”
Taşkın, “Ben işim gereği diğer ilçelere de gidiyorum ve 10 yılda Torbalı inanılmaz bir büyüme ve gelişme gösterdi. İsmail Uygur sayesinde yapılan bu hizmetler beni CHP’ye geçmeye mecbur etti. Doğru yolu bulduğuma inanıyorum” dedi. Uygur’a haksızlık yapıldığını dile getiren Ahmet Taşkın, “Başkanımıza komik bir suçtan dolayı 1 yıl 15 gün gibi bir ceza verdiler. Seçimlere girmesi engellendi. Ancak Ufuk Yörük gibi deneyimli bir arkadaşımız var. Onun yolunda gideceğiz” diye konuştu.
“TORBALI 10 YIL ÖNCE KÖY GİBİYDİ”
Pazarcılık yaptığını ve diğer ilçelere de sürekli gittiğini belirten Ahmet Taşkın, “Eskiden başka bir yere gittiğimiz zaman oradaki insanlara özenirdik. Torbalı köy gibiydi. Yanı başımızdaki Selçuk ilçesi bile bizden çok daha ilerideydi. Ama belediye başkanımız İsmail Uygur ile Torbalı son 10 yılda çok gelişti, güzelleşti. Biz de bu ilçede yaşayan vatandaşlar olarak belediye başkanımıza sahip çıkmak, destek olmak için buraya geldik. Çok da güzel karşılandık. Sağ olun var olun” dedi.
“UFUK YÖRÜK PIRIL PIRIL BİR İNSAN”
İsmail Uygur’un yokluğunda Ufuk Yörük ile yola devam edilmesi gerektiğini belirten Taşkın, “Ufuk Yörük arkadaşımız genç, beyefendi ve pırıl pırıl bir insan. İnanıyorum ki Torbalı’ya çok önemli hizmetlerde bulunacak. Kentli duruşu ile Torbalı’yı çok ileri bir noktaya taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu. Taşkın’a teşekkür eden Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, perşembe toplantılarının geleneksel hale getirileceği ve seçimden sonra da devam edeceğini söyledi.
 

Editör: TE Bilişim