2013 yılı sulama mevsimi ve kanalların ilaçlanması 2013 yılı sulama mevsimi ve kanalların ilaçlanması
Hacıyakup köyü köprüsü mevkiinde Alper Şakar idaresindeki plakası belirlenemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Aksu deresine uçtu. Derenin içerisine uçan otomobil 500 metre sürüklenerek dururken otomobil içinde bulunan Göksu Özcan, Göksel Özcan, Engin Sağlam, Kadir Yavuz yaralı olarak sudan çıkarak canlarını kurtardı, Alper Şakar bulunamadı. Yaralı 4 kişi ambulansla Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaybolan kişinin derenin içinde bulunan otomobilde olması ihtimaline karşı getirilen iş makinesine dalgıçlar yardımı ile zincir ve halat bağlanarak kıyıya çekildi. Çıkarılan aracın içinde kayıp olan kişi çıkmadı. Olayı başından beri takip eden Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şöyle konuştu: "Kazanın nasıl olduğunu tam olarak gören yok, 4 kişi araçtan çıkmış, hastaneye gönderilmiş. Bize haber verilir verilmez olay yerine geldik ve arama çalışmalarını başlattık. Hastanede bulunanların verdiği bilgiye
göre, 1 kişi kayıp. Jandarma, polis ve arama ekiplerimiz sabaha kadar kıyı şeridinde arama yapacak, ardından havanın aydınlanması ile birlikte derede arama çalışması başlatacağız."

Editör: TE Bilişim