4 yaşındaki çocuğun feci ölümü 4 yaşındaki çocuğun feci ölümü
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden 3 arkadaş otomobilleri ile araçlarıyla Şarköy’e eğlenmeye geldi. 3 arkadaş Şarköy’de bir süre eğlendikten sonra gece 03.00 sıralarında Gelibolu’ya dönmek için yola çıktı.

Yeniköy köy çıkışında, virajı alamayan 26 yaşındaki Gökhan Çakırlar yönetimindeki 17 RF 456 plakalı otomobil takla atarak yolun kenarındaki tarlaya yuvarlandı. Sürücü Gökhan Çakırlar’ın yanında oturan, 23 yaşındaki Emre Şahin’in araçtan savruldu. Şahin başından aldığı darbe ile olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilin arkasında oturan 20 yaşındaki Ufuk Karabay ve sürücü Gökhan Çakırlar kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Gelibolu’da bir markette birlikte çalıştıklarını söyleyen Gökhan Çakırlar, eğlenmek için geldikleri Güneyli’den, birkaç saatliğine de Şarköy’e uğramak istediklerini, sahilde dolaştıktan sonra, Gelibolu’ya dönmek üzere yol aldıklarını söyleyerek “Yeniköy’ü geçmiştik, virajı alırken, yolda önüme taş çıktı, direksiyonu kırdım ama viraj nedeniyle taşın üstünden geçerken araç savruldu.

Arkadaşım Emrah’ı yerde yatarken gördüm. 112 Acil’i aradım. Emrah askerden henüz gelmişti, aynı markette çalışıyorduk” dedi.
Şahin’in Gelibolu Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Emrah Şahin’in bir ay önce askerden geldiği, Gelibolu Harb-İşspor Kulübü’nde profesyonel olarak futbol oynadığı öğrenildi.




Editör: TE Bilişim