Başkan Tugay İlçe Belediye Başkanlarıyla Toplantı Yaptı Başkan Tugay İlçe Belediye Başkanlarıyla Toplantı Yaptı
 İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, AYM kararı uyarınca yargılamanın yenilenmesi ve cezaevinde bulunan tutukluların infazlarını durdurmasının ardından Ankara'da Sincan F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Mamak Askeri Cezavinde tutuklu bulunanlarla ilgili Ankara İnfaz Savcılığı harekete geçti. İnfaz savcısı Abbas Özden, Milliyet'e, "Sincan F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 21, Mamak Askeri Cezaevi'nde kalan 47 hükümlünün tahliyesiyle ilgili işlemleri derhal başlattık. Tahliye müzekkereleri cezaevlerine gönderiliyor. En kısa süre içinde cezaevinden tahliyeler gerçekleşecek" dedi. 
 
Engin Alan cezaevinden çıktı

MHP'nin tutuklu milletvekili Engin Alan saat 19.00 sularında cezaevinden çıktı. Alan, "Cezaevinden çıkan Engin Alan: Bu alçaklığı yapan, planlayan, destekleyen ne kadar namussuz varsa, bunlar bu ülkenin vicdanlı, onurlu, adil yargıçlarının önüne oturup hakettikleri cezayı alana kadar bu mücadele sürecek" dedi. Bugüne kadar olan hiçbir şey yok sayılamaz. Eğer yok sayarsak, hayatlarını, sağlıklarını kaybeden arkadaşlarımıza ihanet olur. 
 
Üçok ve Alevcan çıkamıyor
 
Balyoz davasından hükümlü emekli Hava Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok ve emekli Yarbay Mehmet Seyfettin Alevcan'ın ise Balyoz davsından tahliye olmalarına karşın haklarında başka suçlardan dolayı hüküm olduğu için tahliye olamayacakları bildirildi.
 

Editör: TE Bilişim