İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Hızlı tren hattı için ilerleyen zamanlarda yapılacak üst geçitler nedeniyle birkaç bölgede daha düzenleme yapılacağını kaydeden ESHOT 1. Bölge Kısım Şefi Özcan Kaya, İzmir-Aydın asfaltı üzerinden yapılan güzergahların ilçe merkezine alınacağını söyledi.
İZBAN raylı sistem geliştirme projesi çalışmaları nedeniyle oluşan yeni trafik düzenine bağlı olarak otobüs hatlarında yapılan değişiklik konusunda bilgi veren Özcan Kaya, “Değişiklikleri vatandaşımızı mağdur etmeyecek şekilde düzenledik. İlçe merkezine girmeyen araçlar, bundan sonra ilçe merkezinden de geçecek. Bu düzenleme kalıcı olarak yapıldı. Üst geçitler de yapıldığı zaman ufak değişikliklerimiz olacak. Vatandaşın gittikleri yere daha kolay ulaşım sağlamaları amacıyla bu düzenlemeler gerçekleştirildi” diye konuştu.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER ŞÖYLE
Yapılan yeni düzenlemeye göre; Şehitler, Bayındır, Tulum, Taşkesik ve Selçuk’a giden araçlar Kazımdirik ve Mithatpaşa Caddesi’ni geçerek İzmir-Aydın asfaltına çıkacak. Sağlık köyü otobüsü ise, Atilla Sunar ve Doğan Bursalıoğlu Caddeleri üzerinden geçecek. Cumaovası ve Yazıbaşı ESHOT araçları Atilla Sunar Caddesi, Haluk Alpsü Bulvarı ve Metropolis Caddesi üzerinden ilerleyecek. Gaziemir, Karakuyu, Doğancılar, Dağtekke ve Karaot’a gidecek araçlar ise Kazımdirik, İlker Doğan Caddesi, Sadık İleri ve Cemali Tuncel Bulvarı ile Alpkent Mahallesi’nden ilerleyecek.
Editör: TE Bilişim