Korkunç olayı polis zile basınca öğrendiler Korkunç olayı polis zile basınca öğrendiler
Yaralı kadını eski kayınbabası bularak Adana'ya getirdi.Edinilen bilgiye göre, olay Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Tosunali Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, İdris K. akrabası olan Fatma A. ile evlendi. 2 çocuğu olan İdris K., eşine şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine Fatma A. eşine boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme iki çocuğun velayetini de babaya verdi.Baba boşandıktan sonra iki çocuğunu köyüne götürdü. Genç kadın ise ailesiyle yaşamaya başladı.
Fatma A. bir süre öncede fabrikada işe girdi. Boşandığı eşinin çalıştığını öğrenen İdris K., Adana'ya gelerek eşine "Çocuklar seni özledi" diyerek köyüne götürmek istedi. Bunun üzerine Fatma A. yanında erkek kardeşi ve annesiyle birlikte çocuklarını görmek için Tosunali Köyü’ne gitti. Ancak genç kadın bir gün sonra annesi ve kardeşini "Siz gidin ben bir gün sonra geleceğim" diyerek onları Adana'ya gönderdi. İdris K. eski kayın biraderi ve kayınvalidesi gittikten sonra "Çalıştığın yerde biriyle ilişkin varmış" diyerek tartışmaya başladı. Bunun üzerine Fatma A. eşyaları toplayıp Adana'ya dönmek istedi. Ancak çılgına dönen koca eski eşini yumruk ve tekmeyle dövmeye başladı. Koca ardından jiletle eski eşinin sağ kulak memesini ve kollarını kesti. Hırsını alamayan koca eski eşine tecavüz girişiminde de bulundu.İdris K. genç kadını darp edip jiletle yaraladıktan sonra evde bırakıp gitti.

Akşam eve gelen Fatma A'nın eski kayınbabası, eski gelinini darp edilmiş halde buldu. Kayınbaba Fatma A.'yı Adana'ya ailesinin yanına getirip yaralı halde teslim etti.Kızlarının yaralı olduğunu gören aile hemen polise haber verdi. Polis eve gelerek genç kadını ve ablasını polis merkezine götürdü. Burada kadının durumu ağır olduğu için ambulans çağrıldı. Ambulans geldiği sırada genç kadını basın mensupları da görüntülemek istedi. Bu sırada genç kadının ablası basın mensuplarına saldırdı. Abla kameramanın gözüne yumruk attı. Bu arada, genç kadın da ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polise verdiği ilk ifadesinde boşandığı eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen Fatma A’nın, “Çocuklarım için gittim ama bana oyun oynamış. Başka bir erkekle ilişkimi olduğunu söyleyerek bana işkence uyguladı ve tecavüze kalktı. Jiletle kulak mememi ve kollarımı kesti. Bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum” dediği öğrenildi.Polis olaydan sonra yaptığı operasyonda eski kocayı gözaltına aldı.

Editör: TE Bilişim