Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor
Sabah laktat testinden geçen oyuncular, teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki akşam antrenmanına saat 18.00’de başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve dar alanda yapılan hücum-defans varyasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Sabah laktat testine girmeyen ve düz koşu yapan Bekir İrtegün çalışmanın tamamında yer aldı.

İzinli olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt ise çalışmada yer almadı. Oyuncular, antrenman sonrası, tesislere gelen taraftarlara imza dağıttı ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelli bir taraftarla futbolcular yakından ilgilendi.

Öte yandan Ankaragücü Kulübü eski başkanı Cemal Aydın, Sarı-lacivertlilerin antrenmanını ziyaret ederek bir çalışmayı izledi.
Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampındaki yeni sezon hazırlıkları yarın yapılacak çift antrenmanla sürecek. Saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına kapalı, saat 18.00’de başlayacak günün ikinci antrenmanı ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Spor Haberleri





Editör: TE Bilişim