Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında yapılan fikstür çekimi sonrası değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Acar, yeni bir heyecana başladıklarını söyleyerek, “Kulübüm adına tüm takımlara başarılar diliyorum. İlk hafta Elazığspor deplasmanına gideceğiz. Elazığ’a gitmemiz orada olmamız bizim için ayrı bir sevinç. Kendileriyle görüştük, hoş vakit geçireceğimize eminim. Fikstürün diğer maçlarıyla alakalı teknik direktörümüz Aykut Kocaman teknik değerlendirmeleri ve yorumları yapacaktır” dedi.

Ligde 5. hafta Trabzonspor ve 7. hafta Beşiktaş ile kendi sahalarında seyircisiz oynayacakları maçları değerlendiren Acar, “Geçen seneden olan bir ceza. Bunun olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe sahaya mutlaka kazanmak için çıkacaktır” diye konuştu.

Play-off sisteminin kaldırılmasıyla ilgili olarak ise Acar, “Kulüpler için daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. Eski sistem kulüpler için birtakım artılar getirecektir. Takımların pozitif yönde yol almasını etkileyecektir” yorumunda bulundu.

Editör: TE Bilişim