Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün, Olağanüstü Genel Kurula gideceği yönünde gerçekle ilgisi olmayan haber üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Haberde, 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılan kongrede oluşturulan Yönetim Kurulumuzun ihtiyaca karşılık vermeyeceği, kısa süre içinde olağanüstü genel kurula gidileceği yorumları yapılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün birbirinden değerli kongre üyelerinin oylarıyla seçilen ve ilk günden bu yana görevlerini layıkıyla yerine getiren, sorumluluklarının farkında olarak Kulübümüze hizmet eden yöneticilerimize dair yapılan bu yorumu kınıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetiminde yer alan her isim, Kulübümüz ve Camiamız için ne gerekiyorsa yerine getirmeye hazırdır, Kongre Üyelerimizin verdiği oylar ve Fenerbahçe Taraftarından aldığı güç ile görevinin başındadır. Yönetim Kurulumuzun gündeminde, olağanüstü kongre gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir” denildi.

Editör: TE Bilişim