Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı Suriyeli dilenci çiftin hasılatı şaşırttı
Yaklaşık 2 hafta önce Dr. Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından görevi başında bıçaklanarak öldürülmesi, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Doktorun öldürülmesinin ardından adı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi olarak değiştirilen Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde, bu kez bir şahıs kavga ettiği kişiyi vücudunun 5 yerinden bıçakla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Kurbanbaba Mahallesi Mahsuni Şerif Caddesi'nde otopark yüzünden A.K. (26) ile arasında çıkan kavgada yaralanan Kerim A. (48), olay yerine gelen ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada olay yerinden uzaklaştığı ileri sürülen A.K. ise Kerim A.'nın tedavi gördüğü hastaneye poliklinikler kısmından girdi. Gözlem odasında tedavi gören hastayla yine kavgaya tutuşan A.K., bu kez yanında getirdiği bıçakla Kerim A.'yı vücudunun 5 yerinden yaraladı. Hastane
polisleri tarafından yakalanan şahıs, adli rapor alınmasının ardından Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yaralanan Kerim A. tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilişim