Gaziemir’in bir bölümünde su kesintisi Gaziemir’in bir bölümünde su kesintisi
Anaokulu öğrencileri ve aileler eğlenceli bir gece geçirdiler.Heyecanlarının dorukta olduğu gözlenen minikler,eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu balo gecesinde attı.

Ataışığı anasınıfı öğrencilerinin yıl sonu balosunda sergiledikleri gösterileri büyük beğeni topladı. Gecenin sunuculuğunu Mehtap Karaköse gerçekleştirdi.Baloda minik öğrencilerin heyecanlı gecesine İzmir”in romantik sesi Radyo Pause'un sevilen programcısı Ömer Köroğlu'da katılarak renk kattı.Ömer Köroğlu minik öğrencilerle birlikte olmakta mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Minik öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösteriyi izleyen velilier fotoğraf çekilmek için birbirleriyle yarıştılar.Miniklerin Atatürk fotoğrafını taşıdıkları sahne büyük alkış topladı.Ataışığı Okulu Ana Sınıfı Öğretmeni Atiye Cesur Eminoğlu, "Bu gece düzenlediğimiz eğlencenin okul öncesi şenliklerinin sıradanlaşan gösterilerin daha ambiyansıyla, gösterişiyle eğlence tarafının daha ağırlıklı olarak değişik olması sebebiyle balo tertip ettik.

Bugün velilerimizin, idarecilerin ve değerli yöneticilerin desteğiyle bu baloyu tertip ediyoruz Biz öğretmenler olarak okul öncesi eğitimin önemini, gerçekten gerekliliğini insanlara anlatmamız için bu tür eğlencelerle gerekliliğini insanlara anlatmak zorundayız. Veliler böyle eğlencelere de zevkle katılıyorlar. Çok mutluyuz. Güzel bir gece oldu” dedi.

Gaziemir Haberleri






Editör: TE Bilişim