Kaza Değil Katliam 9 Ölü Kaza Değil Katliam 9 Ölü
 Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Gediz Meslek Yüksekokulu'nda akademik personele dizüstü bilgisayarları törenle teslim etti. 
Akademik çalışmalara ve akademisyenlere her türlü desteği vereceklerini kaydeden Karaaslan, üniversite olarak, laboratuar ve atölyelere, teknolojik alt yapıya ve bilişim teknolojilerine büyük yatırım yaptıklarını ifade etti.
Karaaslan, akademik personelin daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak ve onlara verilen değeri ortaya koymak amacıyla böyle bir proje başlattıklarını belirtti.
Rektör Karaaslan, akademisyenlerin çalışma heyecanını desteklemek adına tüm akademisyenlere yüksek kaliteli özel dizüstü bilgisayar verdiklerini belirterek dağıtımı yapılan bilgisayarları hayırlı sonuçlar verecek işlerde kullanmalarını temenni etti.
Törende Bilgi İşlem Daire Başkanı Kasım Gürpınar, dizüstü bilgisayarların teknik özellikleri hakkında akademisyenlere bilgi verdi.
Tören sonunda, Gediz MYO Müdürü Doç.Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, dizüstü bilgisayarlarını alan öğretim elemanları adına Prof. Dr. Ahmet Karaaslan'a teşekkür etti.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim