Kütahya’da ambulans şarampole yuvarladı, 4 yaralı Kütahya’da ambulans şarampole yuvarladı, 4 yaralı
  Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile birlikte Ramazan ayında hazırladıkları gıda paketleriyle 513 muhtaç aileye gıda yardımı yapıldığını söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ramazan ayı dolaysıyla muhtaç ailelere gıda yardımı yapılması amacıyla 25 bin lira para gönderildiğini belirten Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, gönderilen parayla hazırlanan gıda paketlerinden 50'si Şaphane İlçesi'ne gönderilmek üzere toplam 513 muhtaç aileye dağıtıldığını bildirdi.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, 5 kg. Ay çiçek yağı, 5 kg. Toz şeker, 1 kg. Çay, 3 paket makarna, 2 paket arpa şehriye, 2.5 kg. pirinç ve 1 paket tuzdan oluşturulan gıda paketlerinin 463 adedinin Gediz Merkezde, 50 adedinin de komşu ilçe Şaphane'de bulunan muhtaç vatandaşlara dağıtıldığını ifade ede etti.
Oda Başkanı Cebecioğlu, "Odalar olarak her yıl Ramazan ayında yaptığımız yardımların devam etmesi bölgemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmektedir. Bizde bundan çok mutluluk duymaktayız.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yardımların dağıtımında araç, işyeri ve akaryakıt desteğinde bulunan Gediz Belediye Başkanlığına, Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanlığına, Öztürk Mühendislik sahibi Necati Öztürk, Anzer Pastanesi sahibi Yasemin Çalışkan ve muhtarlarımız ile tüm emeği geçenlere teşekkür ve şükranlarımı sunarım" dedi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim