Bornova’da moloz kirliliğine randevulu çözüm Bornova’da moloz kirliliğine randevulu çözüm
 3. Geleneksel Ahmediye Kermesi bugün Cuma Namazından sonra dualarla açıldı. Açılışa Bornova Kaymakamı  DR. Kadir Canan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, İlçe Müftüsü Muhammet İnceoğlu, Çok sayıda hayırsever ve vatandaşlar katıldı.

 Açılış esnasında konuşma yapan Bornova Kaymakamı DR. Kadir Canan; ''Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum. Ahmediye İlim ve İrfan yuvası olarak faliyet veren bu müessesede hepimizin özlemini duyduğu güzel bir nesil yetişmektedir.



Hepimizin gerek Devlet Okullarında gerekse özel okullarda yetiştirmek istediğimiz nesillerin çocukların buralarda yetişmesi bizleri mutlu etmektedir. Bu hayır çarsının bereketli geçmesini Mevlamızdan diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 

Ahmediye Öğrenci Yurdunun düzenlediği Hayır kermesi 25 Nisan 4 Mayıs Tarihleri arasında Sabah 9:00 dan akşam  23:00 a kadar açık olacak. Kermeste Gıda olarak; et ve tavuk döner, balık, adana, urfa ızgaralar, tatlı çeşitleri, mantı, keşkek, osmanlı şerbeti gibi özel gıdalar satılıyor. Hanımların uzun süredir hazırladıkları çeyiz ürünleri ise göz dolduruyor. 


Editör: TE Bilişim