McDonald’s Türkiye’nin son teknoloji dijital sipariş ekranları ilk kez Sabiha Gökçen Havalimanı’nda!

Müşterilerine en iyi, en yeni ve en modern deneyimi yaşatmak için çalışan McDonald’s Türkiye, Sabiha Gökçen Havalimanı restoranlarında son teknoloji dijital sipariş ekranlarıyla hizmet vermeye başladı. Yeni dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş verme imkânı sunan ve Türkiye’de sektöründe bir ilk olarak masaya servis hizmetini başlatan şirket, bu uygulamasıyla rakiplerinden ayrışarak, müşteri deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor.

Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler Ramazan ayında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şehirler

İlk restoranını açtığı günden bu yana, Türkiye’yi ilklerle tanıştıran McDonald’s, teknoloji ve inovasyon alanındaki küresel gelişmeleri yakın merceğine alarak dijitalleşmeye odaklandı. Üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini odağına alan anlayışıyla, bugün yaklaşık 250 restoranında 7000’e yakın çalışanıyla hizmet veren McDonald’s Türkiye, müşteri deneyimine farklı bir boyut katacak olan son teknoloji dijital sipariş ekranlarını ve masaya servis hizmetini ilk kez Sabiha Gökçen Havalimanı restoranlarında hizmete açtı. 

Müşteri deneyimine yenilikçi ve öncü katkılar

40 yılı aşkın McDonald’s tecrübesiyle ve geleceğin deneyimi vizyonuyla dijital sipariş ekranlarını markanın dijital dönüşümü kapsamında hayata geçirmek için ilk adımları atan McDonald’s Türkiye CEO’su Mwaffak Kanjee: “Hızlı restoran sektörünü dönüştürme vizyonumuzun ilk hamlesi olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı restoranlarımızda hizmete sunduğumuz ve kısa zamanda Türkiye çapına yayılacak olan en yeni teknolojiye sahip dijital sipariş ekranlarını hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Üstelik Türkiye’de bir ilk olarak, kiosktan sipariş verenler için masaya servis hizmetini de başlatıyoruz. Temel hedefimiz sipariş süreçlerini daha da hızlandırarak misafirlerimizin memnuniyetini artırmak ve daha keyifli bir McDonald’s deneyimi yaşamalarını sağlamak.” ifadelerini kullandı.

Yeni dijital sipariş ekranıyla sıra beklemeden sipariş verme imkânı sunan McDonald’s Türkiye, İstanbul Beşiktaş’taki ve Ankara Yaşamkent Alışveriş Merkezi’ndeki restoranlarında da son teknoloji dijital sipariş ekranlarıyla hizmet vermeye başladı. 

Tüketicilerinin en sevdikleri ürünlere kolaylıkla ulaşmasını hedefleyen McDonald’s Türkiye’nin yatırımları devam edecek.

Editör: TE Bilişim