Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak
Ligde istediği sonuçları elde edemeyerek düşme potasına giren Göztepe’de sular durulmuyor. PTT 1. Lig’in ilk devresini 18 puan ile 15. sırada tamamlayan Göztepe, ikinci devrede altı maçta sadece 4 puan toplayarak 22 puan ile 17. sıraya geriledi.
Dün deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Torku Konyaspor ile karşılaşan Göztepe, sahadan 2-0 mağlup ayrılınca sarı-kırmızılı taraftarlar hem teknik direktör Kemal Kılıç’ı hem de maçı izlemeye gelen Kulüp Başkanı İmam Altınbaş’ı protesto etti. Göztepeli taraftarlar tribünde Başkan Altınbaş’a, “Altınbaş bu takım senin eserin" diye tezahüratta bulunarak tepkisini gösterirken, teknik direktör Kemal Kılıç ile sözlü tartışma yaşadı. Taraftarlar, Kılıç’ın istifası isterken sosyal medyada ise şu yorumları yaptılar:
- Bu takım bu hocayla düşer.
- Şampiyonluk derken düşmesek bari.
- Kalan maçlarda A2 takımını oynatsınlar da küme düşmekten kurtulalım!
- Dün gelen adam bugün sahada kaptan. Bu durumumuzu zaten özetliyor.
Göztepe, gelecek haftalarda ise ligin güçlü ekipleri ile karşılaşmaya devam edecek. Bu hafta evinde ligin lideri Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek Göztepe, gelecek hafta deplasmanda play-off’u hedefleyen Adanaspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılılar ligin 26. haftasında İzmir derbisinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim