Uzmanları uyardı!  Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor! Uzmanları uyardı! Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bayram namazı çıkışı bazı açıklamalarda bulundu. Gül, bir gazetecinin Ergenekon kararlarıyla ilgili sorduğu bir soruya; “Varsa bütün yanlışlar düzeltilir, toplumun vicdanını rahatlatan kararlar çıkar.” dedi.
İşte Gül’ün açıklamalarından birkaç satır başı:

''Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Bütün insanlığa hayırlar, barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayram saygıyı sevgiyi daim kılmaktır. Vatandaşlarıma sevgilerimi sunuyorum. Bayram günlerinin ayrı bir hususiyeti vardır. Memleketimizde de huzurun esmesini diliyorum. Bunun için elbirliği içinde çalışmamız gerekir.''

 ''Yargı süreci bitmiş değil. Uzun bir süreç. Cezaların kesinleşmesi için temyiz safası vardır. şüphesiz ki üzüntü duyuyorum. Kanun yolları açıktır. Varsa bütün yanlışlar düzeltilir, toplumun vicdanını rahatlatan kararlar çıkar.
Bütün bu olaylar ve hayatını kaybeden herkes için üzüntü duyduk, acılarını paylaşıyorum. Umarım bu olaylar tekrarlanmaz. Barışçıl bir şekilde insanlar görüşlerini kabul ederler. Bunların kanunlar çerçevesinde şüphesiz ki daha çok dikkate alınır. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Kimsenin üstünlüğü yoktur.''
Editör: TE Bilişim