Kadın başkanlarla neler değişecek? Kadın başkanlarla neler değişecek?
  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatı ile Mollaköy Göletinin olduğu alana yapılacak olan uluslararası kürek, kano ve olimpik kanal parkuru için çalışmalar devam ediyor. Toplam 1,5 milyon metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak yatırım için arazi tahsisleri konusunda kamu kurumları ile gerekli yazışmalar tamamlandı. 
2013 yılı yatırım programına alınması için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a dosya ileten Sakaryalı bürokratlar yatırımın önümüzde ki yıl başlaması için yoğun çaba içerisinde girdiği kaydedildi.
Proje ile ilgili bilgiler veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, uluslararası kürek, kano ve olimpik kanal parkurunun Türkiye’de bir ilk olacağını ve bu alanda dünya çapınca çok önemli yarışmalara ev sahipliği yapacağını söyledi.
Proje sonrasında ortaya çıkacak kano pistinin olimpiyatların yapılabileceği standartta olacağını vurgulayan Koşu, böylesi önemli bir proje için Sakarya’nın seçilmiş olmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti. Koşu, ayrıca pist için üzerlerine düşen tüm ön hazırlıkların hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini de belirtti.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim