9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi 9 Günlük Bayram Tatili Seyahat Sektörünü Olumlu Etkiledi
  Olay, geçen haziran ayında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi İnönü Caddesi'nde bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde kapanan pavyondan ayrılmayıp alkol almaya başladıkları öne sürülen kasiyer Ahmet Bayık (54) ile iki gün önce güvenlik görevlisi olarak işbaşı yapan H.Ç. (32) arasında ‘tik’ yüzünden tartışma çıktı. Bıçağa sarılan Ahmet Bayık, zanlı H.Ç.'yi bacağından yaraladı. Bunun üzerine Harun Ç. de kasiyer Ahmet Bayık'ı bıçaklayıp kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan kasiyer, polisi arayarak yardım istedi. Ekipler tarafından hastaneye kaldırılan ağır yaralı Ahmet Bayık kurtarılamadı.
Olaydan sonra firar eden H.Ç., cinayet masası dedektifleri tarafından Tuna Mahallesi'nde saklandığı evde yakalandı. Zanlı H.Ç. alınan ilk ifadesinde, "Birlikte içki içiyorduk. Tikim var. Kendime hakim olamadan ellerimi sürekli oynatıyorum. Bana, 'Ellerini neden oynatıyorsun?' diye sordu. Aramızda bu yüzden tartışma çıktı. İlk o saldırıp beni bıçakla yaraladı. Ben de kendime hakim olamadım. Hak ettiği için öldürdüm. Pişmanlık ise tabii ki var" dedi.
Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan H.Ç. hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Şüpheli H.Ç.'nin "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istendi. Cinayet zanlısı, önümüzdeki günlerde 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim