Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı Polatların Tutukluğuna İlişkin Mahkemeden Devam Kararı
Saat 03.00 sıralarında Bebek Bostanüstü Sokak 9 numaralı apartmanda meydana geldi. 3 katlı binanın arka bölümündeki yamaçtan kayan toprak ve kaya parçaları binaya büyük hasar verirken, olay sırasında uykuda olan Efe Nuri Küçük (10) isimli çocuk enkaz altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu toprak altından sağ olarak kurtarılan Küçük, ambulans sokağa yanaşmakta zorlanınca sedye ile iki sokak öteye elle taşındı. Taşıma sırasında sokak darlığı nedeniyle büyük
kargaşa yaşanırken, ambulansa konan Efe Nuri Küçük, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada sedyedeki çocuğun kendi yakını olduğunu düşünerek fenalık geçiren bir bayan, olay yerinde bayıldı. Baygınlık geçirerek yere yığılan bayana vatandaşlar müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı. Diğer yandan bina, yeni bir heyelan tehlikesine karşı polis tarafından tahliye edilirken, Deniz Toraman isimli apartman sakini, toprak kaymasını deprem zannederek kaçtıklarını
belirtti. Toprak kayması düşünülerek daha önceden binanın demir çubuklar ile desteklendiğini kaydeden Toraman, kayan toprak altında bir çocuğun kaldığını ifade etti.
Bu arada aktör Kaan Urgancıoğlu, binada oturan arkadaşı için telaş içinde olay yerine koştu. Kendisinin binada oturmadığını kaydeden Urgancıoğlu'nun, kameralardan rahatsız olduğu ve kaçmaya çalışması dikkat çekti.
Öte yandan 3 katlı binanın arka bölümündeki yamaçtan kayan toprak ve kaya parçaları apartmandaki en üst daireye ve çatısına büyük hasar verdi. Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.



Editör: TE Bilişim