Turabi Survivor'a Veda Etti Turabi Survivor'a Veda Etti
Maç için Rize'ye hareket eden Çorumspor Akademi takımlarını taşıyan otobüs Samsun'un Kavak ilçesi yakınlarında zincirlemeye kazaya karıştı. U14 ve U15 takım futbolcu ve Teknik heyetinin bulunduğu otobüs yerlerin kaygan olması nedeniyle kaza yapan başka bir araca çarparak durabildi. Kaza sonrasında ön camı patlayan otobüste genç futbolcular ve teknik heyetin yara almadan kurtulduğu öğrenildi.
TAKIM KAVAK İLÇESİNDE MAHSUR KALDI
Çorumspor U15 antrenörü Selahattin Karaca kaza sonrasında Çorum'a dönemediklerini ve geceyi Samsun'un Kavak ilçesinde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) geçirdiklerini söyledi. Durumları hakkında bilgi veren Karaca, kar yağışının ardından yolların buzlu olması ve çok sayıda trafik kazasının meydana gelmesi nedeniyle Çorum'a dönemediklerini bildirdi.
Çorumspor Altyapı Sorumlusu Sinan Özdilli'nin çabalarına rağmen hava ve yol şartları nedeniyle Çorumspor kafilesini getirmek üzere başka bir otobüsün Samsun'a gönderilemediğini açıklayan Selahattin
Karaca, saat 15.45'te meydana gelen kaza sonrası gece saat 02.00'ye kadar Kavak Trafik Şubesi'nde beklediklerini daha sonra Çorumlu bir emniyet amiri tarafından Kavak ilçesindeki YİBO'ya götürüldüklerini söyledi. Geceyi YİBO'da geçiren 14-15 yaº grubu sporculardan oluºan 40 kiºilik Çorumspor kafilesi kendilerini Çorum'a getirecek otobüsü bekliyor.
Öte yandan, durumun Futbol Federasyonu'na bildirilmesi üzerine maçın ertelendiği belirtildi.





Editör: TE Bilişim