Acı Haber ! Acı Haber !
 Muğla Merkezde bulunan internet kafeye gelen ve başında kask bulunan kimliği belirsiz bir kişi internet kafe işletmecisi Hakan Demirel’in kafasına bir el silahla ateş ettikten sonra kayıplara karıştı. 
Edinilen bilgiye göre saat 16.10 sıralarında Şeyh Mahallesi Hacışerifağa sokaktaki Gate İnternet Cafe’ye gelen kimliği belirsiz bir kişi, gri kask takarak plakasız mavi motosikletiyle internet cafe önünde durdu. Kaskını çıkarmadan internet cafe içerisine giren kimliği belirsiz şahıs, işletme sahibi Hakan Demirel’e kafasına bir el kurşun sıkarak olay yerinden hızla ayrıldı.
Kafasından ağır yaralanan işletmeci Demirel kanlar içinde yere yığıldı. Bir süre hareketsiz kalan Demirel’in işyerinin önünden geçen vatandaşlar 155 Polis İmdat ve 112 Acil Servis’i aradı. Hakan Demirel’i yerde kanlar içinde gören vatandaşlara Demirel’in kendisini Fatih Sezen adlı kişi tarafından vurulduğunu ileri sürdü.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Hakan Demirel’e ilk müdahale yapmasının ardından ambulansla Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İnternet cafe önünde geniş güvenlik önlemleri alan Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından işletme yakınındaki güvenlik kameralarından Hakan Demirel’i vurduğu ileri sürülen ve başındaki kask ile motora binip uzaklaştığı öğrenilen Fatih Sezen’i arıyor.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim