Izmir optimum outlet Haberleri

izmir optimum outlet haberleri ve güncel izmir optimum outlet gelişmeleri, izmir optimum outlet ile ilgili tüm video, izmir optimum outlet fotoğrafları ve izmir optimum outlet haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İZMİR HABER

İzmir'de, Optimum Outlet’den 125 TL’lik alışveriş yapan bir ziyaretçi, son model jeep'in sahibi oldu.

İZMİR HABER

Kocan Kadar Konuş-Diriliş filminin İzmir galası, İzmir Optimum Outlet’te yapıldı.

İZMİR HABER

Eski Ramazanlar İzmir Optimum Outlet’te yeniden hayat buluyor.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet’in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet, kazançlı alışveriş keyfine muhteşem bir sürpriz daha ekliyor.

İZMİR HABER

Üniversite Tanıtım Günleri’nin ikincisini düzenleyen İzmir Optimum, uzmanlar ile öğrencileri buluşturuyor. Başarılı bir geleceğin yolunun doğru seçimlerden geçtiği anlayışı ile...

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet, Babalar Günü’nü güzel şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile kutlayacak.

İZMİR HABER

Seçkin markaları hesaplı alışverişle buluşturan İzmir Optimum Outlet’ten alışveriş yapanlar artık bir de sinema bileti kazanıyor.

İZMİR HABER

İzmir’in alışveriş dünyasına yeni bir yorum kazandıran Optimum Outlet, ikinci yıl coşkusunu karnaval havasında kutladı.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birbirinden özel aktivitelerle kutlamaya hazırlanıyor. Kadınlar çiçeklerle, lavanta keseleriyle karşılanacak.

İZMİR HABER

Can Bonomo’nun Optimum’da düzenlenen imza gününe büyük ilgi gördü. Bonomo’nun hayranları etkinlik saatinden çok önce uzun kuyruklar oluşturarak sanatçıyı bekledi.

İZMİR HABER

Türkiye’de 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olan “Sensiz Ölümdür Aşk”, 22 Şubat Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet’te...

İZMİR HABER

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle İzmir alışveriş dünyasına yeni bir enerji katan İzmir Optimum Outlet, şimdi de turizmin gözdesi Çeşme’de Ege...

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet, son zamanların en komik filmlerinden “Moskova’nın Şifresi Temel” filminin ekibini ağırlamaya hazırlanıyor.

İZMİR HABER

İzmir Optimum, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC) tarafından düzenlenen Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri Yarışması’nda finale kaldı.