Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak
Kendine özgü müziği ve büyüleyici sesi ile genç kuşağın fenomeniCan Bonomo, İzmir Optimum Outlet’te düzenlenen ilk imza gününde sevgi seli ile karşılandı.

Hayranları Can Bonomo’nun imza günü için sabah saatlerinden itibaren Optimum’a geldi. Yüzlerce kişiden oluşan hayran ordusu Can Bonomo’nun imzasını almak ve birlikte fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı. İzmirli genç müzisyen hayranları ile tek tek ilgilenirken, albümlerini ve geçtiğimiz aylarda çıkan ilk şiir kitabı “Delirmek Belirmektir”i imzaladı.

Adını kısa sürede müzik piyasasında duyuran ve 2012 yılında ülkemizi Eurovision’da temsil eden genç sanatçının Optimum’dakiimza gününün sonlarına doğru coşku zirveye çıktı. Zaman zaman heyecandan gözyaşlarını tutamayan gençlerle sohbet eden Can Bonomo,sevenleriyle özlem giderdi.

İkinci albümü Aşktan ve Gariplikten’in ardından “Kara” isimli bir single ile hayranlarını sevindiren Bonomo yazdığı şiir kitabıyla da müzikseverlere büyük bir sürpriz yaptı. Genç müzisyen müzik dünyasından sonra edebiyatta da şiirleriyle yeni bir başarı yolculuğuna yelken açtı.Can Bonomo, hayranlarının gösterdiği ilgi ve sevgininkendisini gururlandırdığını ifade ederken,bu özel etkinlikte binlerce müzikseverincoşkulu enerjisini hissetmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim