İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bayan ziyaretçilere karanfil ve lavanta hediye edilecek. Ayrıca kadınlar tarafından büyük ilgi gören Cam Sanatı ve Yaprak Sanatı atölyeleri ile sergileri de Optimum’da olacak. Belma Öncül Cam Sanatı, Ömür Köroğlu ise Yaprak Sanatı hakkında bilgiler verirken Avm ziyaretçileri de uygulama yapma imkanı bularak cama ve kurutulmuş çiçeklere hayat verecek.
Kleopatra, Marilyn Monroe, MadameCurie ve Sabiha Gökçen Optimum’da canlanacak.

Dünyada iz bırakan kadınlar da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Optimum’da olacak. Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken canlı heykel gösterileri ile Antik Mısır’ın ünlü Kraliçesi Kleopatra, Amerikalı efsane oyuncu Marilyn Monroe, Nobel ödüllü MadameCurie ve dünyanın ilk kadın savaş pilotu olan Sabiha Gökçen gibi tarihte iz bırakmış kadınlar Optimum’da kadınların önemine bir kez daha dikkat çekecek.

Kadınlara özel etkinlikler Optimum Outlet’te Pazar günü de devam edecek. Astroloji tutkunlarının merakla takip ettiği Hande Kazanova 9 Mart Pazar günü 17:30’daOptimum’da olacak. Ünlü astrolog Optimum ziyaretçileri ile bir araya gelerek burçlar ve astroloji hakkındaki bilgilerini paylaşıp keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün en renkli kampanyası ise Optimum Club üyesi kadın ziyaretçilere ücretsiz makyaj uygulaması olacak. 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kadınlar, Danışma’ya başvurarak Tekin Acar Cosmetics’te güzelliklerine güzellik katacak.

Editör: TE Bilişim