Karşıyaka Haberleri

karşıyaka haberleri ve güncel karşıyaka gelişmeleri, karşıyaka ile ilgili tüm video, karşıyaka fotoğrafları ve karşıyaka haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İZMİR HABER

Emlak Konut Mavişehir Evlerinde Site Başkanı Avukat Tanır Aydın ve Site Yönetimi Kat Maliklerini İsyan Ettirdi.

İZMİR HABER

Karşıyaka Belediyesi, “Yeşil Bir Geleceğe İkiz Geçiş İçin Ortaklık” projesi ile kentleri iklim krizine karşı dirençli hale getirmeyi hedefliyor.

Kuzey İzmir Tekmer’in hazırladığı “Yerel Yönetimlerde Etkili Geri Dönüşüm" başlıklı konferans Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Karşıyaka Belediyesi Haberleri

Karşıyaka Belediyesi, kent içindeki ağaç ve yeşil alan varlıklarını artıracak çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi Haberleri

Karşıyaka Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve hastalıklardan korunmalarını sağlamak amacıyla sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor.

İZMİR HABER

Karşıyaka Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle hem kentin sosyal yaşamına hem de ekonomik hareketliliğe destek sunuyor.

Tugay, “Altyapı malzemelerini şantiyemizde üretiyor, tasarruf sağlıyoruz”

Tugay; "Yaralarımızı dayanışma içerisinde sarıyoruz"

Karşıyaka Belediyesi, yurttaşların uğrak noktası haline gelen sosyal tesislerinde kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunuyor.

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ara tatile özel etkinlik programı hazırladı.

İzmir haberleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü, Karşıyaka’da günler öncesinden büyük bir coşkuyla kutlanmaya başlandı.

Her yaştan vatandaşı sağlıklı ve aktif bir yaşam için spor yapmaya teşvik eden Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu kapalı alanlara taşıdı.

Tugay; "Çocuklarımıza üreten bir Türkiye bırakmak istiyoruz!"

Karşıyaka Belediyesi, haşereler ile mücadelesine etkin ve bilimsel yöntemlerle, kararlılıkla devam ediyor. Bu mücadelede sivrisinek larvalarıyla beslenen ‘Gambusia Affinis’ (Sivrisinek...

İZMİR HABER

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde seyir halindeki otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü motokurye, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karşıyaka Haber

Su tasarrufu yüzde 40'a ulaştı, belediye bütçesine 2,1 milyon lira katkı sağlandı

Karşıyaka Haber

Karşıyaka Belediyesi tarafından daha temiz ve düzenli bir kent için tüm mahallelerde yaygınlaştırılan yer altı çöp konteynerlerinin sayısı 300’e ulaştı.

GENEL

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Birleşik Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Fikri Altay Mahalle Şenliği’ büyük coşkuya sahne...

GENEL

21. En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na geri sayım başladı.

GENEL

Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde 32 futbol sahası büyüklüğünde ‘Kent Ormanı’ kuruyor.

SPOR

Karşıyaka Belediyesi, sporda öncü bir kent olma yolunda ilerleyen Karşıyaka’nın spor imkânlarını geliştirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Enerji tüketiminde sürdürülebilirliği benimseyen Karşıyaka Belediyesi, sürdürülebilir enerji çalışmalarıyla 2,7 Milyon lira tasarruf sağladı.

SPOR

Türkiye sigorta basketbol ligi playof 2. maçında Anadolu Efes'e konuk olan Pınar Karşıyaka sahadan 85 - 68 yenik ayrıldı.

İZMİR HABER

Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan ‘2022 Yılı Sürdürülebilirlik Raporu’, Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

İZMİR HABER

İzmir Karşıyaka Anadolu Caddesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

SPOR

Kick Boks'ta 2 madalya aldı.

Karşıyaka Haber

Aralıksız 23 yıldır kentin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu kez de Aydın’da tiyatroseverlerle buluştu.

İZMİR HABER

‘İhracat Koçları’ ile dünyaya açılacaklar

İZMİR HABER

Karşıyaka’dan kadınlara ücretsiz yüzme kursu.

Farklı sanat etkinlikleri ile unutulmaz isimlerin şarkılarını sanatseverler ile buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez usta sanatçı Tanju Okan için özel...

Karşıyaka Haber
Karşıyaka Haber

Karşıyaka’da Karadeniz rüzgarları esti

Karşıyaka Haber

Tek Kamu Kurulumu Karşıyaka Belediyesi

İZMİR HABER

Elfida, Başkan Akpınar ile sahnede,

GENEL

Türk Kızılay’ının 150. Yılı ve Kızılay Haftası Karşıyaka’da düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Karşıyaka Haber

Temizlik İçten Başlar !

İZMİR HABER

Kına gecelerinin vazgeçilmezi kaftan ve düğün kıyafetleri kiralama ve satışını gerçekleştirecek Hanedan Kaftan, Karşıyaka’da görkemli bir törenle açıldı.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Mavişehir'deki yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda kurduğu Halk Park, kentin en nitelikli parklarından biri olacak.

İZMİR HABER

Ata’nın babası Karşıyaka’da ölümsüzleşti.

İZMİR HABER

Karşıyakanın en renkli en sevilen festivali başlıyor.

İZMİR HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Anneler Günü’nde, Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki anıt mezarını ziyaret etti.

YAŞAM

Bilge çınarlar sağlıklı yaş alma merkezimizin üyeleri, emeklerini konserle taçlandırıyorlar.

İZMİR HABER

Kanserle mücadele eden hastalarımıza destek olmak, saçınızla umutlarını paylaşmak istermisiniz?

İZMİR HABER

İzmir'de bir lisenin çatısına yaklaşık 50 metrelik kule vinç devrildi.

İZMİR HABER

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, motosikletle bir bayanın çantasını kap-kaç yapan biri kadın iki şüpheli polis ekiplerince yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. 

İZMİR HABER
İZMİR HABER

İzmir de güpegündüz bir büfeyi soyan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.

İZMİR HABER

Türk şiirinin en önemli isimlerinden biri olan Can Yücel, ölüm yıl dönümünde İzmir'in Karşıyaka'da ilçesinde anılacak.

İZMİR HABER
İZMİR HABER
İZMİR HABER

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapım çalışmaları hız kazandı.

İZMİR HABER

Karşıyaka’da bu yıl ikinci kez düzenlenen Attila İlhan Şiir Yarışması, ünlü şairin 91. doğum yıl dönümünde düzenlenen gala ile son...

YAŞAM
SAĞLIK

Karşıyaka Belediyesi, bisiklet tutkunlarının katılımı ile tur düzenledi. 

İZMİR HABER

Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale gelen Zübeyde Hanım Koşusu’nu bu yıl da büyük coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirdi.

İZMİR HABER

Yürüyüş yollarının araçlar tarafından işgal edilmesine tepki göstermek ve yaya ulaşımına dikkat çekmek isteyen Karşıyakalılar, Uluslararası Herkes İçin Spor Derneği...

İZMİR HABER

Geçtiğimiz pazar günü Göztepe ile Karşıyaka arasında oynanan İzmir derbisinde çıkan olaylarla ilgili olarak 6’sı Göztepeli, 6’sı Karşıyakalı olmak üzere...

İZMİR HABER

Pazar günü oynanacak Göztepe mücadelesine hazırlanan Karşıyaka’da, derbi maçının hazırlıkları sürüyor.

İZMİR HABER

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, vapurdan denize düşen Suriyeli bir kadın, vapur görevlileri tarafından boğulmak üzereyken kurtarıldı.

İZMİR HABER

PTT 1. Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka'nın teknik direktörü Yusuf Şimşek görevinden istifa etti.

İZMİR HABER

Karşıyakalılar artık sicil, beyan, tahakkuk ve tahsilat bilgisi sorgulama gibi işlemlerini belediyeye gitmeden, internet üzerinden gerçekleştirebilecek.

İZMİR HABER

Karşıyaka’daki tarihi binaları korumak ve gelecek kuşaklara miras olarak bırakmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Bahariye Mahallesi’ndeki 100 yıllık Tonakizade...

İZMİR HABER

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre zayıflatıcı çay içtikten sonra gittiği okulda kalp krizi sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Belgin Elmalı,...

İZMİR HABER

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, okulda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden lise öğrencisi Belgin Elmalı'nın, okula gitmeden önce internetten aldığı zayıflama çayını...