Dev PKK Operasyonu: 23 Terörist Öldürüldü Dev PKK Operasyonu: 23 Terörist Öldürüldü
Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis 25 yaşındaki Okan Acar ile Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli 24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak, bu sabah görevlerine gitmedi. Cep telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine mesai arkadaşları, iki polisin Kepez Mahallesi TOKİ Konutları’nda ortak kiraladıkları daireye gidince korkunç gerçekle karşılaştı. Kaldıkları iki ayrı odada başlarına tabancayla birer el ateş edilerek öldürülen Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar’ın cesetleri yataklarında kanlar içinde bulundu. 
 
 Silah sesinin duyulmaması nedeniyle susturuculu silah kullanıldığı tahmin ediliyordu. Kapıda zorlanma izine rastlanmamıştı.
 
Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun öldürülmesinin terör saldırısı olabileceğini söylemişti. Daha önce PKK’nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini ileri sürmüştü.

BİNADAKİLER TATİLDEYDİ
 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir daire dışında binadaki diğer dairelerde oturanların tamamının tatilde olduğu belirlendi. Binada oturan ailenin de silah sesini duymaması, çifte cinayetin susturuculu silahla işlendiğini gündeme getirdi. Daire kapısında herhangi bir zorlama olmaması dikkat çekmiş, saldırganın tanıdık olduğu ihtimali gündeme gelmişti.
 
TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜSTLENDİ
 
Hain saldırıyla ilgili sır perdesi devam ederken terör örgütü PKK'dan bir açıklama geldi. PKK saldırıyı üstlendi. Terör örgütünün açıklamasına göre iki polis memuru sabah  06.00 sularında şehit edildi. Terör örgütü saldırının Suruç katliamına misilleme olduğunu savundu, iki polisin silah ve kimliklerini aldıklarını duyurdu.


MİLLİYET
Editör: TE Bilişim