Serbest Kaldı, Eşinin Cenazesine Katıldı Serbest Kaldı, Eşinin Cenazesine Katıldı
Seminerin sonunda seminere katılan polis memurlarına İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Belediye Başkan Vekili Fahri Karataş ve İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz tarafından sertifikaları verildi.
Psikolojik, Danışma ve Rehberlik uzmanı Hatice Göksu tarafından düzenlenen 3 gün ve toplamda 12 süren seminerde Polis memurlarına hizmetlerde kalite ve verimliliğin artırılması amacıyla Halkla İlişkiler, iletişim kuralları ve birçok konuda eğitim verildi.
Polis memurlarına sertifika verilme törenine katılan İlçe Kaymakamı İshak Çınar, halkla ilişkilerde başarının ancak iletişimin gücü ile gerçekleşebileceğini belirtti. Çınar, bir polisin mesleği gereği her zaman halkla iç içe olduğunu ifade etti. İyi bir iletişim için öncelikli olarak kişinin kendini tanıtması ve doğru ifade etmesi gerektiğini belirten Çınar, “Karşımızdakini etkin bir şekilde ve ilgiyle dinleyerek, hoşgörülü ve önyargısız davranarak, eleştirilere karşı açık olarak, beden dili, göz kontağı, hitap ve ses düzeyini de iyi kurarak insanlarla iyi bir iletişim kurmalıyız. Bu da halkla ilişkilerimizi güçlendirir” dedi.
Sertifika törenine, İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Belediye Başkan Vekili Fahri Karataş ve İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız ve Polis memurları katıldı.
Seminere katılan polis memurları ilçe protokolü ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Editör: TE Bilişim