Yüzme Bilmeyen Kalmasın Yüzme Bilmeyen Kalmasın
 Bayraklı İlçe Seçim Kurulu’nun oy pusulalarının tasnif ve sayımı için kullandığı Bayraklı Mustafa Kemal Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine vatandaşlar, partililer ve çalışanlar katıldı.
Yüksek Seçim Kurulu İkinci Bölge Hakimi, İzmir Ağır Ceza Başkanı İbrahim Altıtaş’ın açılış konuşmasının ardından sözü Başkan Karabağ aldı.


“Burada şu anda bir demokrasi şöleni var” diyerek sözlerine başlayan Başkan Hasan Karabağ, “Aylardır sizin üç aydır da seçim kurulumuzun yürüttüğü yoğun çalışmanın hep beraber sonucunu alıyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Bunu abartmanın da hafif görmenin de anlamı yoktur. Sizler ve Bayraklı halkı tarafından onurlu bir görev verildi. Bu onurlu görevi beş yıldır yaptığımız gibi bir beş yıl daha ölmez de sağ kalırsak hep beraber devam ettireceğiz. Bayraklı devlet olanakları açısından bir çok eksiği olan bir ilçe.

Ama biz belediye olanaklarını bütün kurumlarımızla paylaşarak götürüyoruz. Seçim kurulumuz ve Kızılay’da belediyemizin sonsuz desteğini alıyor. Çünkü o kurumlar bizim kurumlarımız. Birbirimize ihtiyacımız var. Devlette ayrılık gayrılık yoktur. Siyasi görüşü ne olursa olsun hükümette var olan kadro ve belediye de var olan kadroların siyasi anlayışı farklı olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti daim olacaktır.

Bu beş yıllık süreçte gösterdiğimiz gibi önümüzdeki beş yıllık süreçte de Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Atatürk’ün çizdiği yolda Bayraklı’da Türk Bayrağını asla indirtmeyeceğiz. Cumhuriyeti asla böldürtmeyeceğiz. Bu anlayışımızı sürdürerek görevimize devam edeceğiz. Emek veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağ konuşmasının ardından mazbatasını Yüksek Seçim Kurulu İkinci Bölge Hakimi, İzmir Ağır Ceza Başkanı İbrahim Altıtaş, Bayraklı Birinci Bölge hakimi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Sümer ve Bayraklı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Eşref Soysal’ın elinden alkışlar eşliğinde aldı.

Karabağ mazbatasını aldıktan sonra Meclis üyelerinin mazbatasını dağıtmaya başladı. Kendiyle aynı ad ve soyadı taşıyan Meclis Üyesi Hasan Karabağ’a da mazbatasını kendi verdi.

Editör: TE Bilişim