Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü
Aralarında Hastane Yöneticisi ve Başhekim Op. Dr. Atıl Birol, hastanede görev yapan güvenlikçi, bilgisayar görevlisi, doktor, hemşire, anestezi uzmanı ile memurlardan oluşan Türk Sanat Müziği Korosu, haftada bir gün hastalara moral konseri veriyor. Hastanelerinde ayrıca 'Neva' adlı kitabın yazarı Dr.Ilgın Olut, Devlet Tiyatro Sanatçısı Murat Altan ile fotoğraf sanatçısı İbrahim Biber'in de bulunduğunu belirten Kemalpaşa Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op.Dr.Atıl Birol, "Hastanemizin çeşitli birimlerinde çalışan personel arasında oluşturduğumuz Türk Sanat Müziği korosunu bir süre önce oluşturduk. Haftada bir gün mesai dışında, konferans salonunda hastalarımıza müzik ziyafeti sunuyoruz. Gündüz sağlık hizmeti veren personelimizin gece müzik ziyafeti sunması hastalarımıza büyük moral kazandırıyor. Koroda yer alan personelimiz, söyledikleri şarkılarla stres atıyorlar" dedi.
Kemalpaşa Devlet Hastanesi tarafından ilk kez oluşturulan müzik korosu, hastalara moral aşılıyor. Op.Dr.Atıl Birol, Op.Dr.Kenan Vasfi Ergün, Hemşire Bediha Karpuz, Anestesi Hemşire Özge Demir, Ebru Duran, İdari memur Nursel Gülen, Necla Altun, Sağlık memuru Mürsevin Sertdemir, Bilgi İşlem Personeli Tuba Dağ, Deniz Gedik, İbrahim Biber, Güvenlik Birim Sorumlusu Şamil Kaya'dan oluşan Türk Sanat Müziği Korosu, hastalara moral konseri vererek bir ilke imza attı. Zaman zaman bir araya gelerek prova çalışmaları yapan hastane korosu, haftada bir gün hastanenin toplantı salonunda yatan hastalara müzik ziyafeti veriyor. Kendileri çalıp kendileri söyleyen hastane korosunun konserlerine ilgi gösteren hastalar, koroya eşlik ederek moral buluyor.
Kemalpaşa Devlet Hastanesi çalışanları arasında oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu'nun bir ilki gerçekleştirdiğini, bu uygulamanın kısa sürede diğer hastanelere de örnek olabileceğini belirten Başhekim Op.Dr.Atıl Birol, şöyle konuştu: "Hastane çalışanları arasında oluşturduğumuz Türk Sanat Müziği koromuza önce fazla katılım yoktu. Şimdi koromuza günden güne katılım artıyor. Gündüz sağlık hizmeti vererek stres yaşayan çalışanlar, şarkı söyleyerek rahatlıyor. Yine hastanemizde yatan ve konseri izleyen vatandaşlar, koronun şarkılarına eşlik ederek moral depoluyor. Şimdilik hem koroda yer alan hastane personelimiz hem hastalarımız memnun"

Editör: TE Bilişim