Canlı bombaya benzerliği hayatını kararttı Canlı bombaya benzerliği hayatını kararttı
İnegöl başta olmak üzere Bilecik, Sakarya ve Balıkesir'de toplam 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gerçekleştirilen operasyona; Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 500 polis katıldı. Sabaha karşı saat 05.30'da genellikle Romanların ikamet ettiği Sinanbey Mahallesi Mesudiye Sokak ve Yenice Mahallesi Refah Sokak'taki evlere yapılan baskınlara İstanbul'dan gönderilen 1 adet polis helikopteri de eşlik etti.
Toplam 27 eve yapılan baskınlarda 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonda piyasaya sürülmeye hazır 2 kilogram esrar ile çok sayıda delici ve kesici alet ele geçirildi.
Uyuşturucuların bebek beşiği dahil olmak üzere birçok gizli bölmeye yerleştirildiği öğrenilirken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek Alanyurt Karakolu'na götürüldü. Şüphelilerin, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

İzmir haberleri
Editör: TE Bilişim