İzmir'de Meydana Gelen Kazada 1 Ölü 3 Yaralı İzmir'de Meydana Gelen Kazada 1 Ölü 3 Yaralı
 Görevlerimiz arasında yer almamasına rağmen sağlık alanında hayata geçirdiğimiz projeler devlete bile örnek oldu” diye konuştu. 

Her gün farklı bir açılışa ev sahipliği yapan Gaziemir’de son olarak Özel Tıp Merkezi, Belediye Başkanı ve CHP adayı Halil İbrahim Şenol’un katıldığı törenle hizmete açıldı. Akçay Caddesi üzerinde düzenlenen açılışta konuşan Halil İbrahim Şenol, kentin hızlı ve planlı gelişimine vurgu yaptı.

Gaziemir’in yatırımcının gözdesi haline geldiğini ve her gün farklı bir açılışa ev sahipliği yaptığını ifade eden Başkan Şenol, son yıllarda hem belediye, hem de özel sektör eliyle kente sağlık alanında da birçok yatırım yapıldığını ifade etti.

SAĞLIKTA MARKA PROJELER

Başkan Şenol, “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir” felsefesiyle hareket ettiklerini ve bu alanlarda marka projeler hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nü kurarak, son teknoloji cihazlarla donatılmış modern bir tıp merkezi oluşturduklarını anlatan Şenol, “Göreve geldiğimiz günden beri sorumluluklarımız arasında yer almamasına rağmen sağlık hep önceliğimiz oldu.

Sağlık alanında hayata geçirdiğimiz ‘evde hasta ve yaşlı bakım’, ‘ücretsiz nakil ambulansı’, ‘hoşgeldin bebek’, ‘7 gün 24 saat cenaze raporu’, ‘diyetisyen’, ‘psikolojik danışmanlık’ gibi proje ve hizmetlerimiz yerel yönetimlere ve devlete bile örnek oldu.

Müdürlük bünyesindeki poliklinik ve laboratuarımızda ise, muayene olmak için belediyeye gelen vatandaşların ve belediye personelinin tüm sağlık kontrollerini ve tahlillerini yapıyoruz. Yeni dönemde de bu projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Şenol, devlet hastanesi olmayan kente, yoğun çabalar sonucunda hastane kazandırmanın mutluluğunu da yaşadığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim