Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı Eşini öldürdükten sonra kendi canına kıymak isteyen emekli polis memuru 38 gün sonra hakim karşısına çıktı
Yeniimaretteki bir depodan elektrik ve telefon kabloları çalan talikalı şahıslar polis otosuna çarptı. 
Yeniimaret semtindeki bir depodan at arabası ile elektrik ve telefon kablolar çalan romanlar ihbar üzeri olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gitmek polis ekipleri Sarayiçi Balkan Şehitliği girişinde talika ile karşılaştı. Polisin dur ikazına uymayan üzerinde çalıntı kablolar ve 3 kişinin bulunduğu talika ekip otosuna çarptıktan sonra devrildi. Ekip otosunda maddi hasar meydana gelirken devrilen talika üzerinde bulunan bir kişi yaralandı. Devrilen Talikayı düzelten küçük yaştaki zanlı ise olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin kovalamacası sonucu Acı Çeşme mezarlığı civarında talika yakalanırken üzerinde küçük yaştaki şahıs kaçtı.
Polis otosuna çarptıktan sonra devrilen talikada bulunan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi. Kovalamaca sonucu yakalan talika ise otoparka çekildi.
Editör: TE Bilişim