Uzmanları uyardı!  Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor! Uzmanları uyardı! Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Bu sabah Ankara’da hayatını kaybeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in yeğeni Hatice Şekerci için için Kocatepe Camii’nde cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi Şekerci ailesi taziyeleri tek tek kabul etti.
Kocatepe Camisi’nde gerçekleştirilen cenaze törenine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Meclis İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ile çok sayıda milletvekili ve merhumenin yakınları katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in ablasının kızı olan Hatice Şekerci, bir süredir göğüs kanseri tedavisi görüyordu. 2 kız çocuğu olan Şekerci’nin naaşını namazın ardından cenaze aracına taşındı. Şekerci’nin naaşı Gölbaşı Aile Mezarlığı’na defnedildi.

ESKİ BAKAN NURETTİN OK VEFAT ETTİ

86 yaşında hayatını kaybeden eski Bayındırlık, İmar ve İskan Bakanı Nurettin Ok için de Kocatepe Camisi’nde cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye eşi emekli büyükelçi Fügen Ok başta olmak üzere eski Meclis Başkanı Cahit Karakaş, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin ile merhumun çok sayıda yakını katıldı.

Ok’un naaşı kılınan cenaze namazının ardından memleketi Çankırı’da toprağa verilecek.




Editör: TE Bilişim