İşlemleri tamamlanan çift için önce gerekli izinleri aldıktan sonra nikahını Amfi Tiyatro'da kıydı. Çiftin nikahına İngiltere'den gelen akraba ve arkadaşları da katıldı.
Mutluluğu yüzünden okunan Scot Palfrey, “Marmaris ailemiz için çok özel anılara sahip bir yer. 12 yıldır sevgili olarak Marmaris'e gelerek tatil yapıyoruz. Burada çok güzel dostluklar kurduk. Babam Marmaris'te vefat etti. O yüzden Marmaris'in ayrı bir anlamı var benim için” dedi.
Tracy Palfrey, ise Marmaris'in kendisi için özel bir yerde olduğunu söyleyerek; "Eşim ve benim için Marmaris'in ayrı bir önemi var. Yıllardır tatile Marmaris'e geliyoruz. Nikahımızı da burada kıymak istedik. Marmaris'te bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İzmir haber