Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon

Yoğun Talep Gören ‘Kitap Fuarı İstanbul
14 OCAK İTİBARI İLE KİTAPSEVERLERE ÜCRETSİZ

Şehir merkezinde teknolojik altyapısı, devasa sahnelerde imza günleri ve ayrıcalıklı etkinliklerle okuyucular, yazarlar ve yayınevlerine bambaşka bir deneyim sunan Yeni Nesil Kitap Fuarı başladı. Nap Fuarcılık tarafından düzenlenen Yeni Nesil Kitap Fuarı İstanbul; 20 Ocak tarihine kadar Zorlu PSM’de kitapseverleri ağırlayacak. Yoğun talep üzerine kitap fuarı 14 Ocak itibari ile tüm kitapseverlere ücretsiz olacak.

2001 yılından bu yana Türkiye’nin en yenilikçi fuarlarına imza atan NAP Fuarcılık tarafından hayata geçirilen ve şehrin merkezinde gerçekleştirilen Yeni Nesil Kitap Fuarı okurlara ve yazarlara farklı bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve yazarlarını bir araya getiren Yeni Nesil Kitap Fuarı 20 Ocak'a kadar Zorlu PSM’de devam edecek. NAP Fuarcılık, gelen yoğun talep üzerine 14 Ocak tarihinden itibaren fuarı kitapseverlerle ücretsiz buluşturacak.

14 Ocak – 20 Ocak tarihleri arasında Ahmet Ümit, Cemalnur Sargut, Ataol Behramoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Teoman, Sevil Atasoy, Mavisel Yenel, Sinan Akyüz ve Sinan Canan gibi yazarlar okuyucularla bir araya gelecek.

Fuarın ilk üç gününde kitapseverler dopdolu bir program ile karşılandı

Editör: TE Bilişim