30 Mayıs - 3 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen bu hareketlilikte, Dijital Dönüşüm çerçevesinde YERLİ yazılımımız olan Elektrik Kumanda Teknikleri Simülatörü isimli simülasyon programı, İtalya, Polonya ve Portekiz’den gelen katılımcı öğretmenlere kurum öğretmenleri tarafından anlatılmıştır.

Aynı zamanda YERLi olan yazılımımızın bu ülkelerde de kullanılmak üzere çalışma sayfaları içeren kitapçığın İngilizce olarak hazırlanması ve www.iqindigit.org isimli proje sitesinde yayınlanarak, dijital platformlarda tüm kullanıcılara ulaştırılması gerçekleştirilmiştir.

Sonuç olarak Türkiye tarafından koordine edilerek yürütülen Erasmus+ projesi sayesinde, Elektrik Kumanda Teknikleri Simülatörü isimli YERLİ simülasyon programımız birçok Avrupa ülkesinde kullanılmak üzere eğitim materyali olarak kullanımına sunulmuş ve Dijital Dönüşüme önemli bir katkı sağlamıştır.

Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı  Ege Üniversitesi 1. Sırada Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı Ege Üniversitesi 1. Sırada

Editör: TE Bilişim