İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
 İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Örnekköy Çamlık mevkiinde yangın çıktı. Yangının, çocukların ateş yakmaları üzerine meydana geldiği ileri sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, çamlık alanda oyun oynayan çocuklar bölgeden ayrıldıktan kısa süre sonra alevler görüldü. Yangının büyümesi üzerine, Kemalpaşa itfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nden gelen söndürme araçları yangına müdahale etti. Yangının çıktığı mevkiinin sarp ve yüksek olması, itfaiye ekiplerinin işlerini zorlaştırınca devreye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme araçları girdi. 
Kemalpaşa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de olay yerinde araştırma yaptı. Mahalle sakinleri de yangının çıkış sebebi ile ilgili polise bilgi verdi. Piknik için gelen çocukların ateş yaktıkları ve yangının büyümesi ile korkup kaçtıkları iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir Haber
Editör: TE Bilişim